Home » Mannen behandelingen

Behandelingen voor de man

Ook de man verdient de nodige verzorging. Daarom heb ik in de Salon een aantal behandelingen speciaal voor de man. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit andere behandelingen welke ik aanbied in de Salon.

Gezichtsbehandeling ” De Verzorgde Man “

Tijdens deze behandeling vindt zowel een oppervlakte- als een dieptereiniging plaats. De dieptereiniging is i.c.m. een borstelapparaat en een vapozone. Onzuiverheden worden verwijderd en met een korte massage van het gelaat, de schouders en nek sluit ik de behandeling af. Met een verzorgde en gevoede huid verlaat u de salon.
Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten en kost € 35,00.

Harsen & Verzorgen van rug en schouders

Harsen
Ook overtollig rug- en/of schouder haar? Geen probleem. Met de GiGi speed Waxer Roll-on bent u in mum van tijd af van deze haren. De wereldbekende GiGi honing en verzachtende Tea Tree Crème, zorgen voor een zijdezachte en gladde huid. Een snelle en betrouwbare harsmethode voor perfecte resultaten.  Rug en schouders harsen kost € 25,00.

Verzorging
Laat uw rug en schouders eens goed verzorgen. Reiniging, scrubben en het masseren met een verzorgende crème voor slechts € 16,50. Even 20 minuten nergens aan hoeven denken.
Wilt u deze verzorging afsluiten met een chocoladepakking? Dat kan ook. Voor slechts 32,50 kunt u 45 minuten wegdromen.

Combinatie
Harsen én verzorgen van rug en schouders is absoluut een goede en vooral verzorgende keuze. Deze combinatie duurt ongeveer 45 minuten en kost € 37,50.

Voetverzorging

Speciaal op de mangerichte voeten een behandeling zonder alle poes-pas. Uw voeten worden goed verzorgd: knippen en vijlen van uw nagels, verwijderen van overtollig eelt, verzorgen van uw nagelriemen. Met een korte ontspanningsmassage sluit ik de behandeling af. Deze behandeling duurt 45 minuten en kost   € 32,50. Liever een uitgebreidere massage, dat kan ook. Voor € 39,50 loopt u na 60 minuten met verzorgde en ontspannen voeten de deur uit.

Gezichtsbehandeling plaatje 3