Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

” Natural Treatment “

Een gezichtsbehandeling voor de snelle genieter.
Na een oppervlakte reiniging van gezicht, hals en decolleté, vindt een huidanalyse plaats gevolgd door een dieptereiniging. Na het verwijderen van oneffenheden, breng ik de wenkbrauwen in vorm. Ik breng een masker aan masseer kort uw hals, nek en decolleté. De behandeling sluit ik af met een serum passend bij uw huidsoort en een nacht- of dagcrème.
Deze heerlijk verfrissende en reinigende behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 42,50.

” Skin Relaxing Treatment”

Deze behandeling is speciaal gericht op de gevoelige huid. Een oppervlakte reiniging, een dieptereiniging, epileren en in vorm brengen van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, korte massage van het gezicht, een voedend en kalmerend masker terwijl uw nek, schouders en decolleté uitgebreid worden gemasseerd. De behandeling sluit ik af met een crème voor de gevoelige huid.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 52,50.

” Perfect Skin Treatment”

Elke maand een nieuwe en verrassende behandeling gericht op de huidverbetering. Tijdens deze behandeling komt uw huid niets te kort. Een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen in vorm brengen, serum en dag- of nachtcrème passende bij uw huid. Geniet van een massage van nek, schouders en decolleté. Elke maand weer een verrassing voor uw huid! Onder het kopje “nieuwsbrief” vindt u een tipje van de sluier m.b.t. de inhoud van de behandeling.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 52,50.

Extra mogelijkheden

Heeft u een gezichtsbehandeling geboekt en wilt u iets extra’s? Dat kan. U kunt kiezen uit o.a. de volgende uitbreidingsmogelijkheden:

Massage nek, schouders, decolleté
Geniet 15 minuten van een massage voor €10,00.

Wimpers en wenkbrauwen verven
Wilt u uw wimpers en wenkbrauwen nét iets meer laten spreken, dan kunt u deze laten verven. Dit kan zowel tijdens een behandeling of op elk ander gewenst moment.
Tijdens de behandeling:
€ 5,00 voor wimpers OF wenkbrauwen
€ 7,50 voor wimpers EN wenkbrauwen.
Zonder behandeling
€ 10,00 voor wimpers OF wenkbrauwen
€ 15,00 voor wimpers EN wenkbrauwen.

Oogpads
Laat uw ogen genieten van heerlijke gouden oogpads met Collageen. De oogpads bevatten o.a Q10. Dit zorgt dat de dunnere huid onder uw ogen elastischer en strakker wordt. U kunt ze ook kopen voor thuis gebruik zodat u het zelf bij kunt houden wat zorgt voor zichtbaar resultaat. Een setje oogpads kost slechts € 2,95.

 

Gezichtsbehandeling plaatje 2     Gouden oogmasker     Gezichtsbehandeling plaatje 3