Home » Behandelingen

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
De gezichtsbehandelingen die ik geef, zijn gericht op het verbeteren van de huid en de huidconditie, voor zowel man als vrouw. Samen met u stel ik een behandelplan op. Ik sta open voor uw wensen en uw doel van uw bezoek. Na het meten van uw huid en het in kaart hebben gebracht van uw wensen, bepaal ik welke producten ik ga gebruiken uit mijn productlijn: Meta for Skincare. Ik leg uit waarom ik bepaalde producten en handelingen toepas. Vervolgens vindt de behandeling plaats waar u uiteraard kunt genieten. Tot slot zal ik u adviseren welke producten u thuis kunt gebruiken. Samen kunnen we uw doel bereiken.

Cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging
Onverzorgde nagels of ruwe handen of voeten? Ofwel, toe aan verzorging van handen en/of voeten, neem snel een kijkje bij de behandelingen en ik zorg dat uw handen en/of voeten weer gezien mogen worden.

Harsen
Wilt u zich tijdens de wintermaanden vast voorbereiden op de zomer? Of is de zomer in aantocht en wilt u weer een rokje kunnen dragen en met blote benen genieten op het terras? Bij Salon-Merel kunt u terecht voor het harsen van onder- en bovenbenen. Ook voor het harsen van armen kunt u bij mij terecht. Mannen die hun rug- of borsthaar willen laten harsen zijn ook van harte welkom bij Salon-Merel.

Prijzen
Alle prijzen en de tijdsduur van een behandeling vindt u onder de desbetreffende behandeling terug. Indien u tijdens een behandeling iets extra’s wilt, kunt u dat altijd aangeven. Prijzen voor deze eventuele aanvullingen nemen we dan uiteraard eerst door.

Tijdens een afspraak kunt u altijd kiezen voor een uitbreiding van de behandeling en kunt u vragen stellen en advies vragen. Ik ga vertrouwelijk met informatie om. Mocht u vragen hebben of twijfelen, dan kunt u vooraf het boeken van een behandeling ook contact opnemen per mail of via de telefoon.

Houd vooral de acties in de gaten, iedere maand een nieuwe, leuke en verrassende verwennerij voor man en vrouw. Ook leuk om als cadeau te geven.

Indien u verhinderd bent, kunt u tot 48 uur voor de geplande afspraak kosteloos annuleren.
Tot 24 uur van te voren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Bent u later met afmelden dan wordt de hele behandeling in rekening gebracht.

Voor overige algemene voorwaarden kunt u terecht onder het kopje “Algemene Voorwaarden” in de menubalk.