Home » Jeugd behandelingen

Jeugd behandelingen

Ben jij ook één van de vele jongeren wie een onrustige, vette en misschien zelfs acnehuid ervaart? Helaas ontstaat er in de puberteit vaak een probleem met de gezichtshuid van jongens en meisjes. Dit heeft meestal te maken met hormonale veranderingen in het lichaam. En zeg nou zelf, je wilt er in deze periode van je leven natuurlijk goed uitzien op school. Door middel van de juiste behandelingen in de salon, advies en producten voor thuis, kan ik jouw huid rustig en verzorgd krijgen. En het is zeker geen fabeltje maar als je op deze leeftijd je huid goed verzorgd en de juiste aandacht en behandelingen gunt, profiteer je hiervan op latere leeftijd. Voor jou en alle anderen met problemen rondom de puberteit heb ik de volgende behandelingen samengesteld. De behandeling die ik bij jou toepas kan ik ter plaatst bepalen. De Fruitige behandeling is voor de droge en/of acnehuid en die met het witte klei masker is voor de vette en/of acnehuid.

” De Fruitige Behandeling”

Na een oppervlakte reiniging van gezicht, hals en decolleté, vindt een huidanalyse plaats. Ik ga de probleemzones op jouw huid analyseren en geef deze een goede dieptereiniging. Uiteraard per zone aangepast. Hierna verwijder ik mee-eters en pukkeltjes. Je wenkbrauwen breng ik in vorm en tot slot mag je genieten van een fruitig vliesmasker. Dit masker bevat veel fruitextracten welke acne reduceren. Daarnaast draagt dit masker positief bij aan het binden van vocht in de huid. Tot sluit sluit ik de behandeling af met een korte gezichtsmassage. Verlaat de salon met een frisse, schone en verzorgde huid.

Deze heerlijk verfrissende en reinigende behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 49,00.

” De klei behandeling”

In plaats van het fruitige vliesmasker, is dit een behandeling met een kleimasker. Deze behandeling is ideaal voor vettere huid en/of acnehuid. Dit masker van fijngemalen Chinese witte klei, reinigt de huid diep en zorgt dat verstopte poriën schoongemaakt worden. Het trekt vuil en vet uit de huid. Geschikt als huid zuiverende kuur. Tevens ook toe te passen op de onrustige rug.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 47,00.

Extra mogelijkheden

Heeft u een gezichtsbehandeling geboekt en wilt u iets extra’s? Dat kan. Je kunt kiezen uit o.a. de volgende uitbreidingsmogelijkheden:

Vliesmasker
Het vliesmasker is ook perfect thuis te gebruiken. Je kunt deze kopen voor € 8,50.

Wimpers en wenkbrauwen verven
Wimpers en/of wenkbrauwen verven? Dat kan ook. Het ziet er niet alleen fris en minder ‘bloot’ uit, het trekt ook de aandacht wat inhoudt dat er minder aandacht is voor de oneffenheden op je huid. Verven kan ieder gewenst moment, dus zowel tijdens de behandeling als zonder behandeling.

Tijdens de behandeling kost het €12,50 voor wimpers EN wenkbrauwen óf € 7,50 voor wimpers OF wenkbrauwen. Verven zonder behandeling kost €10,00 voor wimpers OF wenkbrauwen en €17,50 voor wimpers EN wenkbrauwen.

 

 Kleimasker          Strong Cleanser         Jeudige huid 1