Home » Dagelijkse verzorging met bescherming

SUPERIOR SUN LIJN: zonbescherming voor het hele jaar

Zonlicht is GOED voor de mens : het activeert het ‘happy hormoon’, maakt ons actief en zorgt dat ons vitamine D niveau stijgt. Natuurlijk kan de zon ook schade aan het gezicht veroorzaken. En helaas geldt dit niet alleen voor de zomermaanden. Een dagelijkse bescherming van onze huid is het hele jaar belangrijk.

SPF 30 Prevent
Deze nieuwe generatie SPF crème biedt de juiste bescherming als u langer in de zon gaat zoals bijvoorbeeld een dagje varen, naar het strand of fietsen. Met nieuwe en plantaardige/organische anti-oxidanten, uit zwarte bes en zoethoutwortel bent u beschermd op BREED spectrum (UVA en UVB) zonder nadelige invloeden op de huid en krijgt uw huid toch de gezonde Vitamine D.

Portable
Naast de SPF 30 Prevent is de Portable een ideaal product; dagverzorging met extra hydraterende eigenschappen en zonbescherming om mee te nemen. Hiermee kunt op sommige dagen volstaan met 1 product dat is verpakt in een nieuwe “TAS – TUBE” zodat u later op de dag gemakkelijk kunt herhalen als dat nodig is. Wij adviseren na 3 uur intensief sporten opnieuw uw gezicht in te smeren. Bij zonnige temperaturen (IN de tas vaak 35-45 graden) bederven werkstoffen waardoor de bescherming verdwijnt. Om toch een houdbare veiligheid (continue bescherming) te garanderen is aan dit product (de portable) extra sterke parabenen toegevoegd

Lipbescherming
Ook uw lippen vragen om een goede verzorging en bescherming. Met de Lipcare stick met SPF 30 voorkomt u blaasjes door verbranding op uw lip. Op basis van rijke carite butter geeft hij een zacht gevoel, biedt goede bescherming en kent geen glycerine wat een verslavend effect veroorzaakt omdat dit uw lippen steeds uitdroogt waardoor de vraag groter wordt. Een heerlijke warme geur van vanille maakt u lippen kissable!

Zonbescherming verwenpakket